Cautare

2610 de rezultate pentru "radu cernatescu" (8.87 secunde)
„Bugetul alocat Programului pentru anul 2007 este de 40 de milioane de lei“, a declarat Radu Mirea, directorul Oficiului Teriorial pentru IMM si Cooperatie (OTIMMC) Craiova. Criterii de eligibilitate Prin acest program, ministerul finanteaza achizitiile de masini, utilaje, echipamente, mijloace de transport de marfuri (noi, nu second hand), în zece domenii de activitate, printre care industria textila, pielarie, constructii.
„Bugetul alocat Programului pentru anul 2007 este de 40 de milioane de lei“, a declarat Radu Mirea, directorul Oficiului Teriorial pentru IMM si Cooperatie (OTIMMC) Craiova. Criterii de eligibilitate Prin acest program, ministerul finanteaza achizitiile de masini, utilaje, echipamente, mijloace de transport de marfuri (noi, nu second hand), în zece domenii de activitate, printre care industria textila, pielarie, constructii.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Între restul regiunilor ne situam pe la mijloc“, a declarat Radu Mirea, directorul executiv al Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (OTIMMC) Craiova. ... „În zona noastra, nu este un interes prea mare pentru sumele mici“, a spus Radu Mirea.
Ministrul transporturilor si infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pana in 2012 vor fi finalizati 836 km de autostrada, chiar si in conditiile crizei economice.
Comisia Europeana solicita Ministerului Transporturilor si Infrastructurii taxa de drum pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Ministrul transporturilor si infrastructurii (MTI), Radu Berceanu, s-a intalnit marti cu o delegatie a Comisiei Europene, condusa de responsabilul pentru Romania al Directiei Generale de Politici Regionale a Comisiei Europene, Anastassios Bougas, precum si cu reprezentanti ai Bancii Europene de Investitii (BEI).Oficialul european a adus in discutie problema taxarii pentru Coridorul IV PanEuropean de transport rutier, care cuprinde tronsoanele Constanta - Bucuresti - Timisoara - Arad - Nadlac, varianta care ar trebui sa fie luata in calcul inca de la lansarea investitiei respective, iar cererile de finantare pe POS-T trebuie sa aiba in vedere aceasta politica.Radu Berceanu le-a precizat reprezentantilor Comisiei Europene prioritatile investitionale ale Romaniei in transporturi, mentionand faptul ca obiectivul major al mandatului sau este dezvoltarea Coridorului IV Pan-European.De asemenea, acesta a punctat faptul ca MTI a facut toate demersurile necesare pentru finalizarea autostrazii Bucuresti - Constanta, urmand sa se discute si reducerea termenului de realizare a centurii Constantei.Ministrul Radu Berceanu a precizat ca tronsonul de autostrada Nadlac - Sibiu este alta prioritate, tronsonul Arad - Timisoara si centura Aradului fiind in constructie, iar celelalte parti ale acestei autostrazi sunt in stadiul de pregatire, lucrarile pentru realizarea lor urmand sa inceapa pana in anul 2010.In acest sens, pentru interconectarea intregului Coridor IV PanEuropean trebuie "atacate" lucrarile de constructie la inelul de centura Bucuresti si la partea de autostrada Pitesti - Sibiu.Proiectele POS-T trebuie sa aiba prioritateStrategia pentru autostrazi vizeaza acordarea catre acelasi constructor nu numai a unei concesiuni pentru construirea unei sectiuni de autostrada, dar si a dreptului de a opera alta sectiune existenta.
La expozitie a participat si edilul Constantei, Radu Mazare, care nu a rezistat tentatiei si a testat si el modelele venite in premiera, si anume un BMW Z4, Renault Megane, BMW750i, Alfa Romeo MITO, Infiniti FX 35 si un Land Rover Defender.
La eveniment au participat Gheorge Bosanceanu (foto), presedintele adunarii generale a actionarilor din SNC, Radu Rusen, directorul general al santierului naval, Jan Lissow, director al "Interorient Navigation Company", Oleg Lozhko, reprezentant Interorient Romania, Dirk Schildwachter (compania germana "Gebab"), Igor Panfilov, capitanul navei, Agnieszka Charewicz Huscher, nasa navei, reprezentanti ai companiei de clasificare "Germanischer Lloyd", numerosi invitati si, nu in ultimul rand, navalisti constanteni.
3.700 de angajati ai celor trei companii CFR vor fi pensionati fortat, a anuntat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, dupa intalnirea de astazi cu sindicatele.
Complicitatea tacita a catorva banci ce activeaza si pe piata constanteana favorizeaza -cu ajutorul platilor prin virament- afacerile ilegale ale mafiei cerealelor din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", Cristian Radu (foto), comisarul sef al Garzii Financiare Constanta.
Sistemul bancar va resimti in semestrul al doilea o presiune mai mare din cauza creditelor neperformante, in contextul in care multe societati si-au consumat rezervele, iar falimentele majore nu vor intarzia sa apara, a declarat presedintele UniCredit Tiriac Bank, Rasvan Radu.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Actionarul majoritar de la SC Jiul SA, Pompiliu Selea, omul senatorului PD-L Radu Berceanu, solicita delistarea companiei de la tranzactionare pe Bursa de Valori Bucuresti.
Incepand cu 25 octombrie, Radu Cosarca este noul director de relatii externe al Enel Romania, a anuntat compania. ... Radu Cosarca il inlocuieste pe Paolo Chighine la finalul mandatului de patru ani, ca director de relatii externe.
Radu Soviani spune ca statul impoziteaza "abrupt si pagubos" ... Radu Soviani pentru GdS: ... Intrebat de ce isi acopera statul deficitul bugetar pe seama firmelor private, analistul si, totodata, realizatorul TV Radu Soviani a raspuns pentru GdS:
Mihai Bendeac ii striveste pe Divertisi si X Factor il bate la scor pe Mircea Radu Inpolitics informeaza:
Publicatia va fi condusa de Radu Preda, din functia de director, si de Edward Pastia, din cea de redactor-sef. ... Noi credem ca este loc pe piata pentru o revista de business", a declarat Radu Preda pentrupaginademedia.ro.
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica.
RADU CALIN CRISTEA SPARGE MAFIA DIN TVR. ... Radu Calin Cristea, interimar la TVR. ... Felicitari, Radu Calin Cristea! P.S. Tot mai sustineti ca toti sunt la fel?
1970 - Se naste Radu Banciu, intr-o maternitate aservita lui Basescu. 1978 - Copil rebel, greu de multumit, neadaptabil, Radu Banciu scrie pe tabla, inaintea unei ore de matematica, un mesaj de o duritate fara precedent:
google-analytics.com